Tags

Related Posts

Share This

Personal Brainer -kirjan toinen painos!

Tiina Huttu & Reidar Wasenius 14.3.2016

Tiina Huttu & Reidar Wasenius 14.3.2016

WSOY:n 14.3.2016 julkaisema Personal Brainer -kirjan ensimmäinen painos myytiin loppuun heti keväällä ja toinen painon on nyt kirjakaupoissa!

Kirja kertoo miten saat puhtia työelämässä pärjäämiseen ja taitoja hyvien tulosten saavuttamiseen? Saat myös hyviä neuvoja siihen, miten pidät älynystyrät terässä kun siirryt pois työelämästä eikä työ enää tarjoa aivoillesi päivittäisiä haasteita.

Aivojen kunto ratkaisee arkemme sujuvuuden ja elämämme laadun – kaiken ikää. Se hidastaa muistisairauksien kehittymistä ja voi jopa poikia lisää toimintakykyisiä työ- tai elinvuosia.

Personal Brainer tarjoaa lukijalle paitsi tietoa ja taitoja, myös konkreettisen aivokunto-ohjelman, joka perustuu tutkitusti tehokkaimpiin harjoitusmenetelmiin. Kirja opastaa, miten aivojen muovautuvuuden voi valjastaa palvelemaan omia yksilöllisiä tarpeita ja harjoitella esimerkiksi terävämmäksi havainnoijaksi, paremmaksi rentoutujaksi, taitavammaksi keskittyjäksi tai luovemmaksi ongelmanratkaisijaksi.

Osta kirja PersonalBrainer.fi -sivustolta 14.3.2016 alkaen. Sivusto tarjoaa myös lisää arvokasta tietoa ja hyödyllisiä harjoituksia, jotka syventävät kirjan sisältöä.

Personal Brainer-kirjan selkä


Personal Brainer-kirjan kansi