Share This

Valmennukset

Pääasiassa tarjoamme kasvokkain tapahtuvia aivoharjoituksia ryhmille – usein yritysten virkistyspäivinä ja asiakastilaisuuksissa. Valmentajamme, eli Personal Brainerimme ja Aivobic-ohjaajamme voivat sovittaa ne joko muutaman hengen tai usean sadan ryhmälle sopiviksi. Tarvittaessa niihin voidaan yhdistää pientä liikuntaa, joka tuo vaihtelua istumiseen. Pääosin intensiivinen toiminta tapahtuu puhtaasti korvien välissä – monesti musiikin tahdissa. Voimme myös tilaisuuden ajaksi asentaa harjoittelua sopivasti tukevan tuoksu- ja äänimaailman ympäröimään osallistujat.

Harjoitukset voidaan järjestää joko yrityksen omissa tiloissa tai BRIIM Centerissä. Tarjoamme myös inspiroivia ja ajatuksia herättäviä ohjelmanumeroita seminaareihin ja konferensseihin. Jopa Pikkujouluissa voidaan tehdä pientä hauskaa aivotreeniä.

Myyntipäällikkömme Teila Tanner kertoo mielellään lisää:

Teila.Tanner@briim.com,   040 588 9454

BRIIM Aivobic: Paranna keskittymiskykyäsi, jotta opit tekemään yhtä asiaa kerrallaan rennon tehokkaasti ja stressaantumatta, sulkien pois häiriöt ajatuksissasi ja ympäristössäsi.

BRIIM Empower: Voimaannut tekemään raskaitakin valintoja sekä toimimaan päättäväisesti myös kiireessä ja puutteellisin tiedoin.

BRIIM Firm: Kiinteytätte työporukan vuorovaikutusta niin, että kykenette mielillänne tekemään yhä paremmin yhteistyötä.

BRIIM Stamina: Määrätietoisuuden kestävyysharjoittelussa opit mielelläsi pitämään kiinni tavoitteestasi niin, että jaksat saavuttaa sen myös pitkässä juoksussa.

BRIIM Impact: Muistin vahvistamisharjoittelussa opit yhä vahvemmin painamaan mieleesi asioita kun opit yhä taitavammin tekemään tehokkaan muistinkäytön mielenliikkeet.

BRIIM Lingua Spa: Kielikylpylässä sukellat pää edellä espanjan kieleen ja uppoudut puhumaan sitä koko päivän niin, että opit pari sataa sanaa, lauserakenteita ja ääntämystä.

BRIIM Stretch: Venyttelet mieltäsi niin, että henkinen joustavuutesi ja muutosvalmiutesi paranevat ja opit löytämään uusia ratkaisuja entistä monipuolisemmin.

BRIIM Grow: Kasvatat älyäsi kun opit näkemään laajempia kokonaisuuksia ja liittämään omat toimesi yhä isompiin kuvioihin sen sijaan, että uppoutuisit liian pieniin ajatuskuvioihin, mikä johtaisi tyhmiin tekoihin.

 Katso tässä UUSI YHTEENVETO siitä, mitä BRIIM tarjoaa.