Share This

Palvelut

Pääasiallisesti tarjoamme kasvokkain tapahtuvia aivoharjoituksia ryhmille. Valmentajamme, eli Personal Brainerimme ja Aivobic-ohjaajamme voivat sovittaa ne sekä muutaman hengen että usean sadan hengen ryhmille sopiviksi. Tarvittaessa niihin voidaan yhdistää hieman liikuntaa, mutta pääosin intensiivinen toiminta tapahtuu puhtaasti korvien välissä – monesti musiikin tahdissa.

Harjoitukset voidaan järjestää joko yrityksen omissa tiloissa tai BRIIM Centerissä. Tarjoamme myös inspiroivia ja ajatuksia herättäviä ohjelmanumeroita seminaareihin, konferensseihin ja jopa pikkujouluihin.

Myyntipäällikkömme Teila Tanner kertoo mielellään lisää:

teila.tanner@briim.com, 040 588 9454

BRIIM Aivobic: Paranna keskittymiskykyäsi, jotta opit tekemään yhtä asiaa kerrallaan rennon tehokkaasti ja stressaantumatta, sulkien pois häiriöt ajatuksissasi ja ympäristössäsi.

BRIIM Empower: Voimaannut tekemään raskaitakin valintoja sekä toimimaan päättäväisesti myös kiireessä ja puutteellisin tiedoin.

BRIIM Firm: Kiinteyttäkää vuorovaikutusta työporukan sisällä niin, että pärjäätte yhä paremmin, toisianne mielellänne tukien.

BRIIM Stamina: Määrätietoisuuden kestävyysharjoittelussa opit mielelläsi pitämään kiinni pitkän aikavälin tavoitteestasi; jaksat saavuttaa sen myös pitkässä juoksussa.

BRIIM Impress: Muistin vahvistamisharjoittelussa opit painamaan mieleesi asioita vahvemmin, kasvatat muistimassaasi ja opit tekemään tehokkaan opiskelun mielenliikkeet oikeaoppisesti.

BRIIM Lingua Spa: Kielikylpylässä sukellat pää edellä espanjan kieleen ja uppoudut puhumaan sitä koko päivän niin, että opit pari sataa sanaa, lauserakenteita ja ääntämystä.

BRIIM Stretch: Venyttele luovuutta niin, että opit ajattelemaan joustavammin ja löytämään uusia ratkaisuja entistä monipuolisemmin.

BRIIM Grow: Kasvata älyä, eli opi nostamaan päätäsi ja näkemään laajempia kokonaisuuksia ja liittämään omat toimesi yhä isompiin kuvioihin sen sijaan, että uppoudut tottelemaan muita konemaisesti.