Tags

Related Posts

Share This

BRIIM NeuroGaming konferenssissa

Personal Brainerimme Reidar Wasenius oli ainoana suomalaisena kutsuttu esiintymään NeuroGaming Conference and Expo -tapahhtumaan San Franciscossa 7-8.5.2014.

Torstaina 8.5. hän oli panelistina yhdessä Joe Hardyn (Lumosity),  Amy Krusen (Intific), James Thompsonin (Evoke) ja kanssa.  Konferenssin järjestäjän Zach Lynchin johtamassa paneelissa ”Cognitive Gaming Platforms” keskusteltiin muun muassa siitä, kuinka tärkeää tulee olemaan se, että aivovalmennuspalvelut ovat yhteisöllisiä ja että niistä on aitoa käytännön hyötyä ihmisen arjessa. Näitä palveluita BRIIM kehittää Suomen johtavana aivovalmennusten tarjoajana.

Katso tästä nauhoitus paneelikeskustelusta. (alkaen kohdasta 01:04:50)

Tästä voit katsoa konferenssin kaikki esitykset Twitch.tv -palvelussa.

NeuroGaming tapahtuma oli ainutlaatuinen paikka saada kattava katsaus siihen miten voimme ohjata yhä useampia laitteita aivoillamme ja miten se vähitellen ehkä ohjaavat meitä. Tapahtuma antaa katsauksen siihen, miten uudet teknologiat vaikuttavat pelimaailman, koulutuksen ja hyvinvointipalveluiden kehitykseen. Siksi BRIIM kiittää lämpimästi Helsinki Business Hubia siitä, että se järjesti alan Helsinkiläisten toimijoiden yhteisen osallistumisen tähän tapahtumaan!

Ensi vuonna teemme vielä isomman vaikutuksen…