Tags

Related Posts

Share This

Mitä Personal Brainer antaa?

 

Personal Brainer auttaa ihmisiä kehittämään aivojaan ja aivotoimintaansa samalla tavalla kuin personal trainer auttaa ihmisiä kehittämään kehoaan ja kehonsa toiminnallisuutta.
 .
Aivojen treenaamisen tuloksena ihminen oppii käyttämään aivojaan yhä taitavammin. Aivojaan treenaava osaa esimerkiksi yhä taitavammin keskittyä siihen mikä kulloinkin on oleellista – mielessä myllertävistä ajatuksista ja ympäristön häiriöistä huolimatta.
 .
Hän osaa tehdä valintoja, eli päätöksiä kiireestä ja puuttellisista tiedoista huolimatta.
 .
Hän osaa pitkäjänteisesti pitää kiinni tekemästään päätöksestä, eli motivoida itsensä niin että hän määrätietoisesti vie asian loppuun asti.
 .
Sen sijaan että treenatuilla aivoilla varustettu ihminen vain jotenkin hampaat irvessä jatkuvasti olisi keskittynyt, päättäväinen ja määrätietoinen niin hän osaa myös tarpeen tullen taitavasti irroitattua, eli rentoutua ja kerätä voimia – joko ihan hetken kesken arjen kiireiden  tai vaikka kokonaisen loman ajan – aina kun se elämän isomman kokonaiskuvion kannalta on kaikkein fiksuinta.
 .
Lisäksi aivoja treenaamalla voi kehittää mielensä kykyjä muillakin alueilla: Luovuuteen liittyen voi esimerkiksi oppia synnyttämän ja kehittämään uusia ideoita. Muistamistekniikat ja oppimistekniikat edustavat monelle aivojen treenaamisen kaikkein klassisinta aluetta ja nekin sisältyvät tietysti Personal Brainerin osaamiseen.
 .

Ihan käytännössä aivojen treenaaminen on siis siitä, että opit yhä taitavammin käyttämään muistamistekniikoita, päätöksentekotekniikoita, keskittymistekniikoita, motivoitumistekniikoita, luovuustekniikoita jne. Toisin sanoen: tekniikoita eli menetelmiä käyttämällä kirjaimellisesti opit käyttämään päätäsi yhä taitavammin ja sitä kautta pärjäämään yhä paremmin arjessasi.
 .
Kyse ei missään vaiheessa ole nopeasti opittavista nikseistä tai tempuista! Jos haluat oppia kävelemään, ajamaan autoa, soittamaan pianoa tai pelaamaan tennistä, niin harjoittelu tarkoittaa nimenomaan taitojen kartuttamista – ei vain tiedon pänttäämistä tai jonkun kivan pienen niksin löytämistä.
 .
Aivot eivät ole ainoa kehon elin, jota useimmat meistä eivät osaa käyttää:
Tuhannet suomalaiset istuvat ihan itse oman selkänsä rikki joka vuosi.
Tuhannet suomalaiset rikkovat ihan itse oman kätensä rassaamalla tietokonehiirtä tietämättä mitä oikein tekevät.
Tuhannet suomalaiset poksauttavat hajalle oman haimansa ahtamalla ruoansulatusjärjestelmäänsä erittäin milloin mitäkin.
 .
Täsmälleen samoin aivojen taitavampaan käyttämiseen liittyy tiettyjen yksinkertaiset perustietojen omaksuminen plus kyseisiin perustietoihin perustuvien taitojen opetteleminen. Kyse on siis tiedoista plus taidoista: tietotaidosta. Sitä Personal Brainer antaa – ihan kuin personal trainer. Yksittäisiä harjoituksia vieläkin arvokkaampia ovat 8 ja 12 viikon harjoitusohjelmat, joiden aikana osallistujat ehtivät todellakin huomata kehittyvänsä.
.
Edistykselliset yritykset ovat kaikkein aktiivisiimmin ryhtyneet hyödyntämään uusia mahdollisuuksia pitää huolta ihmisistään. Jos haluat kuulla lisää siitä, miten Personal Brainer voisi auttaa sinun organisaatiosi ihmisiä jaksamaan paremmin ja saavuttamaan parempia tuloksia, niin ota yhteyttä: Reidar.Wasenius@BRIIM.fi tai 0400 432 100.
Kerromme mielellämme lisää!
.
Aiheesta tulossa lisää myös uudelle sivustolle PersonalBrainer.fi