Tags

Related Posts

Share This

BRIIM hyödyksi keksimiskursseilla

 

Uusi INTO Academy opettaa keksimistaitoja hyödyntäen muun muassa BRIIM-aivovalmennusta, TRIZ-ongelmanratkaisumetodia, improharjoituksia, patentti- ja media-analytiikkatyökaluja sekä aivotutkimuksen viimeisintä tietämystä. Ensimmäiset kurssit ovat 13-16-vuotiaille ja ne järjestetään Urban Millissä Espoon Otaniemessä tammikuusta 2018 alkaen. Kursseille voi hakea syyskuusta alkaen.

Osallistujat saavat arvokkaita tietoja ja taitoja, joista heille on hyötyä koko loppuelämän. Taitoihin sisältyy menetelmiä, joiden avulla he pystyvät entistä taitavammin muun muassa luomaan uusia ideoita, kehittämään niitä yhteistyössä muiden kanssa, suorittamaan tiedonhakua, arvioimaan ideoiden hyödyllisyyttä ja viemään keksimisprosessia pitkäjänteisesti eteenpäin – läpi useiden erilaisten askelien – kohti aivan ennalta arvaamatonta ja samalla hyödyllistä lopputulosta.

INTO Academyn toiminta pohjautuu perustajien Nisse Suutarisen, Aino Koivukunnaksen ja Reidar Waseniuksen vankkaan osaamiseen.

Lue lisää ja ilmoittaudu postituslistalle tuoreella sivustolla IntoAcademy.com niin saat aina ensimmäisten joukossa lisää tietoa! Olet myös lämipmästi tervetullut mukaan keskustelemaan keksimisestä ja sen oppimisesta muiden alan ihmisten kanssa:

Facebook.com/INTOAcademy

Twitter.com/INTOAcademy