Tags

Related Posts

Share This

Aivobicilla keskittymiskykyä!

 

 

Tiukat treenit menossa BRIIM Centerin Aivobic-salissa maaliskuussa 2012

Hauskat ja hyödylliset aivotreenit yritykselle, jolla on aivot!

Aivobicilla kehität mielenhallintaasi: Keskittymiskykysi vahvistuu ja opit sulkemaan pois kulloinkin epäoleelliset asiat. Sekä unohtelu että stressi johtuvat yleensä hajamielisyydestä. Kun mielesi harhailee päivän aikana tuhansien asioiden ristitulessa, et tarvitse muistiharjoituksia, vaan keskittymiskykysi kehittämistä.

Aivobic on erinomainen, Suomessa kehitetty lääke juuri tähän. Aivobicissa askelkuvioiden tekeminen tarkoittaa sitä, että keskityt luettelemaan lukusarjoja, sanoja ja muita ennalta tarkalleen määrättyjä ajatuskuvioita mielessäsi rytmikkään musiikin tahdissa. Näin vahvistat keskittymiskykyäsi. Opit keskittymään yhteen asiaan kerrallaan tässä ja nyt – menneitä märehtimättä tai tulevia pelkäämättä.

Katso tässä pieni 7 minuutin esimerkki Aivobic-treeneistä ajatuksia herättävässä TEDxHelsinki -tapahtumassa.

Harjoittelun tuloksena on se, että et enää unohtele mihin laitoit avaimesi tai miksi juuri astuit huoneeseen. Samalla opit toimimaan rennon tehokkaasti. Opit tarvittaessa sulkemaan pois moniajon ja korvaamaan sen syvällä ja pitkäjänteisellä keskittymisellä. Kun et toistuvasti märehdi menneitä, pelkää tulevaa tai mieti tekemättömiä töitä, vaan puhtaasti tekemisiäsi tässä ja nyt, niin stressi vähenee ja työn tulokset paranevat. Huomaat, etteivät eri sitoumukset juuri nyt vedä sinua eri suuntiin. Vähitellen opit pääsemään niin sanottuun ”flow-tilaan”.  Keskittynyt, vahva läsnäolo tässä hetkessä on edellytys sekä parempaan oloon että parempiin tuloksiin arjessa.

Aivobic-harjoitukset voidaan järjestää esim. auditoriossa, jossa osallistujat tekevät harjoitukset istuen tai ryhmäliikuntatilassa, jolloin harjoitukset tehdään selällä maaten.

Myyntipäällikkömme Teila Tanner kertoo mielellään lisää:

teila.tanner@briim.com, 040 588 9454

Aivobicia voi tehdä myös yksin. Paitsi että sitä voi harrastaa omaksi ilokseen, se on myös on vuosittaisten Aivourheilukisojen virallinen aivolaji.

CD-levy Aivobic 2 sisältää suomalaisten huippuammattilaisten säveltämiä rytmikkäitä kappaleita eri tyylilajeissa. Anna ainutlaatuinen Aivobic CD lahjaksi opiskelijalle, yritysasiakkaillesi tai henkilökunnallesi – hänelle, jolla on aivot.