Tags

Related Posts

Share This

Aivobic CD

 

BRIIM Aivobic 2 CD – hauska ja hyödyllinen lahja!

Aivobicilla kehität mielenhallintaasi: Keskittymiskykysi vahvistuu ja opit sulkemaan pois kulloinkin epäoleelliset asiat. Sekä unohtelu että stressi johtuvat tyypillisesti hajamielisyydestä, eli mielen jatkuvasta harhailusta. Useimmat eivät suinkaan tarvitse muistiharjoituksia, vaan keskittymiskyvyn kehittämistä.

Aivobic on erinomainen, Suomessa kehitetty harjoitusmenetelmä juuri tähän. Sitä tehdään rytmikkään musiikin tahdissa – hiljaa omassa mielessä. Aivobicin avulla vahvistat keskittymiskykyäsi. Opit keskittymään yhteen asiaan kerrallaan – menneitä märehtimättä tai tulevia pelkäämättä.

Perinteisessä aerobicissa askel on kehon painopisteen siirto kohdasta toiseen kaksiulotteisen pinnalla, eli lattialla. Aerobicin askelkuviot ovat tällaisten askelien yhdistelmiä.

AIVOBICissa mielenliikkeiden alustana käytetään lukujanaa, koska se on ainoa yhteinen rakennelmaa, joka meillä kaikilla on olemassa täsmälleen samanlaisena korviemme välissä äidinkielestä ja kotimaasta riippumatta. Se on ainoa täysin yksiselitteisesti strukturoitu kokonaisuus, joka on olemssa korviemme välissä tarpeeksi laajana. Harjoituksia voi tehdä täysin ilman matemaattista osaamista. Se mitä harjoitukset vaativat, eli kehittävät, on keskittymiskyky.  Katso tässä pieni 7 minuutin esimerkki Aivobic-tunnista, joka yleensä on 25 tai 55 minuutin mittainen, kuten muutkin ohjaajien liikuntakeskuksissa ohjaamat tunnit.

Harjoittelun tuloksena on se, että et enää unohtele mihin laitoit avaimesi tai miksi juuri astuit huoneeseen. Samalla opit toimimaan rennon tehokkaasti. Opit tarvittaessa sulkemaan pois moniajon ja korvaamaan sen syvällä ja pitkäjänteisellä keskittymisellä. Kun et toistuvasti märehdi menneitä, pelkää tulevaa tai mieti tekemättömiä töitä, vaan puhtaasti tekemisiäsi tässä ja nyt, niin stressi vähenee ja työn tulokset paranevat. Huomaat, etteivät eri sitoumukset juuri nyt vedä sinua eri suuntiin, vaan opit jopa pääsemään niin sanottuun ”flow-tilaan”.  Keskittynyt, vahva läsnäolo tässä hetkessä on edellytys sekä parempaan oloon että parempiin tuloksiin arjessa.

CD-levy Aivobic 2 on parennettu versio ensimmäisestä levystämme. Uuden levyn ääniraidat ovat suomalaisten huippuammattilaisten säveltämiä rytmikkäitä kappaleita eri tyylilajeissa. Anna ainutlaatuinen Aivobic CD lahjaksi opiskelijalle, yritysasiakkaillesi tai henkilökunnallesi – hänelle, jolla on aivot.

Lue tässä levyarvostelu työtä ja hyvinvointia käsittelevässä Kollega.fi -verkkolehdessä.

Hinta yksitellen: 30e /kpl + postikulut 3e (sis. alv 24%). Usean kappaleen eristä teemme mielellämme tarjouksen. Ota yhteyttä!
Tilaukset ja tiedustelut:  i@briim.fi

Tarjolla on myös HOLLANNINKIELINEN levy, joka on tuotettu yhteistyössä kumppanimme BinnendoorS’in / Susanna Nevalaisen kanssa. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut!

Aivobicia voi tehdä yksin tai ryhmässä. Sitä voi harrastaa omaksi ilokseen tai kilpailumielessä: Aivobic on yksi vuosittaisten Aivourheilukisojen virallisista aivolajeista.